De drive-in shows van Allround Dj Mark maken van uw (bedrijfs)feestje, uw bruiloft of evenement een fantastisch feest. Wij combineren licht en geluid tot een totaalbeleving.

Wij draaien voor u

Een klein besloten tuinfeest of een groot evenement? Allround Dj Mark draait het gewenste muziekgenre dat past bij uw event. Wij voelen aan wat u en uw gasten willen horen en brengen de muziek ten gehore met passie en enthousiasme.

Eenvoudig of spectaculair

U heeft ruime keuze uit onze verschillende typen drive-in shows met de bijbehorende geluidstechniek en lichtshows. Van eenvoudig tot spectaculair met bijvoorbeeld speciale effecten en bijzondere acts. En wat dacht u van de combinatie met een eyecatcher in de vorm van een led-verlichte dansvloer ?

Complete sfeerbeleving

Als u wilt zorgen wij voor een complete aankleding van uw feest of evenement: muziek, licht- en geluidstechniek, lichtshows, styling en decoratie, meubilair, dansvloeren en special effects. Alles in passende sfeer en natuurlijk in goed overleg.

Persoonlijk gesprek

Maak in een persoonlijk gesprek uw wensen kenbaar. Wij vertellen u graag wat wij voor u kunnen betekenen om uw feest tot een ware beleving te maken.