Dansen, dansen, dansen

Wanneer uw gasten een mooie led-verlichte dansvloer zien werkt dit als een magneet. Er moet gedanst worden! Een verlichte dansvloer is de kers op de taart van uw feest of bruiloft en prachtig te combineren met onze drive-in discoshows .

Led-verlichting

Onze led-verlichte dansvloeren bestaan uit panelen van een vierkante meter en hebben een hoogte van slechts 3,5 centimeter. De panelen zijn 100 x 100 cm  en in veel verschillende patronen en kleuren DMX aanstuurbaar. En omdat ledverlichting energiezuinig is hoeft u zich geen zorgen te maken over de stroomvoorziening op uw locatie.

Flitsende veelzijdigheid

Door de nieuwste led-technologie biedt de vloer enorm veel mogelijkheden in kleur. De verlichte vloeren zijn tevens variabel in vorm, afmeting en gebruik. U kunt ze dus ook inzetten als bijvoorbeeld podium, spectaculaire catwalk en zelfs als flitsend dansblok of wandverlichting.

Allround Dj Mark biedt u de mogelijkheid om een led-verlichte vloer apart te huren . Maar u kunt er vanzelfsprekend ook voor kiezen om deze als onderdeel van uw drive-in show door ons te laten verzorgen, eventueel samen met de gehele inrichting en styling van uw event.