Met een voorliefde voor muziek, begint Mark van Berlo op jonge leeftijd muziek te draaien op verjaardagen en feestjes in zijn woonplaats Vierlingsbeek en omgeving. Hij voelt goed aan welke muziek zijn publiek willen horen en zo weet hij er keer op keer een knalfeest van te maken.

Iedereen is laaiend enthousiast en Mark besluit om zich verder te verdiepen in de muziek en ontpopt zich al sneltot een allround-dj met een hoog partygehalte. Entertainen, dat is en blijft zijn grote passie.Doordat allround-dj Mark heel verschillende muziekstijlen draait en combineert, is hij dé feest-dj van Vierlingsbeek en (verre) omstreken. Of het nu gaat om een bruiloft, themafeest, jubileum of muziek-, bedrijfs- of sportevenement. Met of zonder drive-inn discotheek.

Van Nederlandstalig tot rock, pop en disco, van Top 40 tot dance, de leukste dance classics (70’s, 80’s, 90’s) tot en van aprés ski tot happy hardcore; allround-dj Mark is van alle markten thuis en weet met zijn liefde voor muziek, ervaring, vlotte babbel en enthousiasme van elk feestje een onvergetelijk feest te maken. Door middel van zijn gevarieerde muziek, zijn snelle wisselingen, eindeloze energie, oog voor het publiek en zijn opzwepende stijl krijgt hij vele mensen aan het dansen. Een evenement of festival wordt een feest, met allround-dj Mark on stage!