Dutch Dream Cars trouwauto verhuur.

Wij zijn een jong bedrijf dat exclusieve auto’s verhuurd voor bruiloften, gala’s, premières, sweet sixteen party's, vrijgezellenfeestjes, videoclip opnames, reclame shoots, beurspromoties of evenementen. Je kunt het zo gek niet verzinnen of we kunnen het vervoer of de opluistering verzorgen met 1 van onze Supercars. Ook voor het ten huwelijk vragen van je geliefde op die speciale dag kunnen wij een exclusieve auto leveren.

Wij bieden de mogelijkheid om zelf de auto te rijden. Iedere offerte die we maken is op de wensen van de klant afgesteld. Zo kunnen wij de trouwauto op de gewenste locatie afleveren en nadien weer ophalen met onze haal/breng service. Hiermee proberen wij de zorgen voor het bruidspaar over het vervoer te ontnemen. De auto mag zeker ook gebruikt worden bij de bruidsreportage. Ook is het mogelijk om je als bruidspaar te laten vervoeren door onze chauffeur. Tevens hebben wij de ultieme gezinsauto in ons assortiment waardoor ook eventueel kinderen en/of bruidsmeisje of bruidsjonker mee vervoerd kunnen worden.

Alle informatie omtrent onze auto’s kunt u vinden op www.dutchdreamcars.nl

Voor specifieke wensen kunt u het best persoonlijk contact met ons opnemen. Contact gegevens zijn te vinden op onze site.